Indret hjemmet med genbrug

0
1541
indret med genbrug

Genbrug har aldrig været mere populært! Og med god grund. Genbrug giver dig mulighed for at få noget helt unikt, sætte dit eget personlige præg på indretningen, og så er det en meget bæredygtig måde at købe nye møbler og tilbehør på.

Men genbrug er ikke nødvendigvis altid helt klart til at flytte ind i et nyt hjem. Ofte skal gamle møbler have lidt kærlighed, før det passer ind sammen med resten af indretningen og bliver moderne og trendy igen.

Opfrisk genbrugsfund med en klat maling og nye håndtag

Hvis du har nogle genbrugsfund, som du kan se gode muligheder i, er det bare med at trække i arbejdstøjet. Måske skal dit nye skab slibes og have en omgang maling, før skabet passer perfekt ind i dit soveværelse? Måske skal din skænk have nye håndtag og ben før den virkelig kommer til sin ret.

Ofte skal der ikke mere til end det, før et gammelt møbel kan blive forvandlet til noget helt nyt og unikt.

Find nye brugsmuligheder

Bare fordi et møbel tidligere har været brugt til noget bestemt, betyder det ikke at det er den eneste brugsmulighed. Tænk ud af boksen!

Mange bruger et gammel vindue som spejl, en flot gammel dør som bordplade eller skamle som smarte, små borde. Der er ingen regler, der siger at du ikke må lave om på dine skønne genbrugsfund. Flotte gamle kander er smukke som vaser og tallerkenrækker er flotte til udstilling af bøger eller magasiner.

Vær kreativ!

  • Prøv med en anden farve end hvid, når du skal male genbrugsmøblerne.
  • Der findes spændende retromaling i en mat finish, der kan give et vintageinspireret look.
  • Mange genbrugsbutikker har fine greb og håndtag. Prøv også med forskellige slags greb på samme møbel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here