Sommerferie i Danmark

0
1437

Danmark er et dejligt sted – især om sommeren. Så hvorfor ikke overveje at holde sommerferie herhjemme? Der er så mange skønne steder at besøge, by som land, strand som skov, at der er rigelige muligheder for at holde en sommerferie fuld af hygge og eventyr uden at forlade landet.

Sommerhus

Sommerhus er et oplagt bud, da det er en yndet ferieform for mange danskere. Har du ikke et sommerhus, er der rig mulighed for at leje igennem mange forskellige udlejningsfirmaer.

Prøv at vælge et sted, hvor du ikke har været før. Så er der sikkert masser af natur og byer at udforske, og I vil komme hjem med mange oplevelser i bagagen. Nogle vælger også det samme sted år efter år. Det har også sine fordele, da I efterhånden kender til de bedste steder på stranden og de bedste isboder og restauranter.

Sommerhusferie er en hyggelig måde at tilbringe kvalitetstid sammen med sin familie og venner, og samtidig have tid til at udforske naturen og lokalsamfundet.

Camping

Camping er ligesom sommerhusferien en hyggelig måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Danmark er fyldt med dejlige campingpladser, hvor nærvær, hygge og godt selskab er i fokus.

Vælg en campingplads efter beliggenhed og ud fra de forskellige aktiviteter som mange campingpladser tilbyder, og gør klar til en afslappende og meget dansk ferie!

Kajak, kano og sheltertur

Hvad med en aktiv ferie? På Kongeåen og Gudenåen kan der lejes kanoer eller kajakker, og med en god oppakning, kan I begive jer ud på en hyggelig og aktiv ferie i den danske natur. Med bål, god stemning og overnatning i telt kommer I med garanti tilbage til naturen.

Nyd nogle dejlige rolige nætter langs åen eller på en af de små øer i åen, og aktive dage mens i padler løs.

Er du blevet inspireret til at holde en dejlig ferie i Danmark?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here