Kalenderen siger haveindretning

0
1835
haveindretning

De fleste haveentusiaster får et stort smil på læben når foråret nærmer sig. Tanken om at komme i haven, plante og passe de spirende blomster, giver de fleste et smil på læben. Selvom det er årets bedste tid, skal det trælse havearbejde som hækklipning, ukrudtslugning, rydde op og slå græs overstås inden det sjove kan begynde. Når kalenderen nærmer sig de varme måneder, skal haven nemlig indrettes.

Opdatér gamle og slidte havemøbler

Er havemøblerne blevet slidte, er det nu at de enten skal slibes og males, eller der skal investeres i nye havemøbler. Ofte kan en klat maling gøre en kæmpe forskel og den lille opdatering er ofte alt hvad haven behøver.

Terrassen kan også opdateres med en ny parasol, krukker, plantekasser og andre ting, der vil gøre terrassen til det bedste sted at opholde sig om sommeren.

Udskift fliser eller rens de eksisterende

Mange danske haver er plaget af flisepest, og selvom nogle fliser sagtens kan renses, er nogle også så plaget, at de skal udskiftes. Det gør meget for terrassens overordnede udseende at fliserne er flotte at kigge på. Men det kan dog være en dyr fornøjelse at udskifte et stort antal fliser, og er budgettet stramt kan nogle terrasser også have godt af at få en simpel rengøring.

Få frø og stiklinger af andre haveentusiaster

De fleste er glade for at dele ud af tips og tricks til pasning og plejning af planter. Nogle vil også gerne give en stikling eller nogle frø af deres planter, så andre kan få glæde af dem. Dette er en god måde at bidrage til en mere bæredygtig økonomi, det er gratis og ikke mindst er det hyggeligt. Nu kan I dele udviklingen af jeres planter og nyde at have nogen at dele haveglæden med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here