3 hurtige måder at genopfriske dit køkken på

0
1417
køkken indretning

Du behøver ikke at installere et helt nyt køkken, hvis du er begyndt at blive træt af det. Ofte kan små detaljer, der nemt kan opfriskes, gøre hele forskellen og få køkkenet til at føles helt nyt og mere moderne.

Udskift fliser eller mal væggen

Måske er det køkkenets bagbeklædning, der trækker det overordnede look ned. Gammeldags fliser eller måske en farve som du er træt af at kigge på efter flere år? Nye fliser kan gøre en verden til forskel, og der er efterhånden så mange flotte muligheder for at gøre det lige som du vil have det.

Du kan eksperimentere med forskellige farver fuge eller lave et mønster med fliserne. I de seneste år er de hvide metrofliser blevet meget trendy.

Hvis du brækker fliserne ned, kan du også overveje et flot tapet eller bare at male væggen helt enkelt. Det kommer til at ligne et helt nyt køkken!

Mal skabslågerne

Hvis du har mulighed for at male dem, kan nymalede skabslåger gøre en kæmpe forskel for køkkenets helhedsindtryk. Uanset om du maler dem en klassisk hvid, grå eller sort, eller forsøger dig med en smart pastelfarve. Køkkenet vil se helt anderledes ud efter så stor en forandring.

Du vil også lægge mærke til hvordan lyset i rummet vil ændre sig, nu når det enten bliver reflekteret eller måske opslugt i skabslågernes farve.

Det er også muligt at vælge mellem mat eller højglans, og forskellen kan være meget stor.

Nye accessories der liver rummet op

Hvis du ikke orker eller har råd til at sætte nye fliser op eller male skabslågerne, er der alligevel en del mindre ting, som du kan gøre ved køkkenet.

Opdater de små ting og accessories i køkkenet. Det kan være at sætte nye billeder på væggene, installere nogle åbne hylder, hvor dit porcelæn eller kogebøger kan udstilles, eller måske skal du starte en mini køkken- og urtehave i vindueskarmen. Mulighederne er endeløse, og de små detaljer kan gøre rummet helt nyt og spændende at se på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here