Sjove udendørsaktiviteter for hele familien

0
1506

Nu står sommeren for døren og derfor venter der mange dage med hyggelige oplevelser forude. Familier med børn mangler ofte nye udflugtsmål til de dage hvor solen skinner, og hvor børnene har lidt for meget krudt bagi til at blive hjemme. Derfor har vi samlet en række gode destinationer, hvor hele familien kan hygge sig sammen.

Tag på cykeltur ud i det blå

Pak mad, vand, solcreme og alt det fornødne i en rygsæk og tag på cykeltur ud i det danske sommerland. Hold hvil ved de mange borde og bænke der er opsat rundt omkring og tag videre når I har lyst. På den måde får I masser af frisk luft og motion, og I får set lidt af hvert.

I kan også give jer i kast med rulleskøjter! Husk sikkerhedsudstyret og vælg nogle stier med ny asfalt, så er I sikret den bedste rulletur.

Tag hen til en naturlegeplads

Børn elsker legepladser! Men I går sikkert ofte hen på de samme legepladser, da de ligger i nærheden eller på jeres vej. Prøv noget nyt og tag hen til en legeplads længere væk, måske en naturlegeplads eller en anden speciel legeplads, der kunne give lidt afveksling.

Besøg den lokale havn/park eller skov og hold en picnic

Intet er mere hyggelig end en picnic i naturen! Pak sandwich, frugt, grønt, vand og et tæppe og tag på picnic i lokalområdet. Bor I tæt på vandet kan I besøge stranden eller en lystbådehavn, hvor der er mange spændende både at kigge på. Ellers er en park eller et åbent skovområde et hyggeligt sted at holde picnic.

Tag i Zoologisk Have

Zoo er en klassiker! Langt de fleste børn elsker at kigge på alle dyrene og især når de kan få lov til at røre. Mange Zoologiske Haver og dyreparker har dyr man gerne må klappe og mange andre aktiviteter, der er særligt til børn. Hold øje med nye events i den lokale Zoo eller dyrepark, da der måske sker noget ekstra spændende i løbet af sommerferien.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here