Sådan holder du en god og billig ferie i Danmark

0
1493

De fleste danskere elsker at rejse til udlandet på ferie, med det er også meget dyrt og tidskrævende at rejse ud. Derudover er der altså heller ikke noget så dejligt som at blive hjemme. Men hvis du har et stramt budget, der ikke tillader kroophold, sommerhusture, besøg i vandland og masser af lækker café-mad, selvom det er i Danmark, skal du ikke miste modet. Der er heldigvis en del dejlige ting du kan lave i din ferie, der ikke koster alverden.

Staycation

Hvis du gerne vil spare penge, og måske ikke har mulighed for at tage væk, kan I naturligvis blive hjemme. Måske er der nogle projekter der skal ordnes, eller nogle ting der er blevet forsømt i løbet af vinteren, som der nu endelig er tid til at fixe.

I kan også bare nyde haven eller altanen, læse bøger, lave god mad, gå ture og nyde at der er tid til at slappe af.

Sheltertur

Hvis I er rigtig seje, så tager I på en rigtig “overlevelsestur” og sover i shelters. I kan også krydre turen ved at leje kajakker eller kanoer og tage på tur langs Kongeåen eller Gudenåen. Slå lejr langs åen eller på en af de mange småøer der ligger rundt omkring, eller hvor I kan finde et shelter.

Sov i telt i haven

Du behøver slet ikke tage ud for at sove i telt. Slå teltet op i baghaven og nyd en nat udenfor. I kommer helt til at glemme at I faktisk bare er derhjemme, og ikke ude i en skov. Så er der nemlig heller ikke så langt til toilettet eller friske forsyninger.

I kan også lave bål, snobrød og skumfiduser og fortælle historier omkring lejrbålet. Skal det være en lidt frækkere oplevelse, kan I tage nogle forskellige sexspil med i teltet.

Udnyt de mange gratis muligheder

I løbet af sommeren tilbyder mange byer, øer og institutioner deres services helt gratis. Ofte kan du opleve rigtig meget for ingen penge, hvis bare du holder øje og planlægger forud. På Ærø kan du køre gratis med bus på hele øen, mange museer har dage hvor entréen er gratis, nogle svømmebade og andre aktivitetshuse giver også nogle gange rabatter.

Begynd på en ny hobby

Hvis du tilbringer sommeren derhjemme, har du mulighed for at udnytte både tid og din afslappede tilstand til at begynde på en ny hobby. Om det er havearbejde, madlavning, håndarbejde eller sejlads, er der intet bedre tidspunkt at begynde på som i din sommerferie.

Der har du tid til at fordybe dig og lære nyt, så har du bedre betingelser for at holde fast når du vender tilbage til hverdagen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here