Sådan indretter du en hyggelig terrasse

0
1661
indret terrasse

Der findes ikke et hyggeligere sted end terrassen om sommeren. Lange sommeraftner udenfor i godt selskab, med tæpper, lanterne og en god flaske vin. I denne artikel giver vi gode råd til hvordan du indretter en hyggelig terrasse.

Start med møblerne – vælg en stil

Møbler er det absolut vigtigste på en terrasse. Men der er flere faktorer der skal overvejes inden du svinger dankortet. Hvor mange skal der være plads til? Skal det være klassisk med bord og stole, eller skal terrassen være mere som en lounge med sofapuder og et lavt sofabord. Nogle er glade for træmøbler, mens andre gerne vil have kurveflet. Det er værd at overveje hvor udsat terrassen er for vind og vejr inden du vælger fx kurveflet.

Investér også gerne i en hyndeboks, så I hurtigt kan pakke terrassen ned inden et regnskyl.

Tilbehør gør hele forskellen

Inden terrasse uden lanterner, lysestager, hynder, krukker og lyskæder. De hyggeligste terrasser har masser af tilbehør, der tilføjer ekstra hygge til området.

Ofte behøver det slet ikke være dyrt eller omfattende at indrette en terrasse. Et par tæpper og puder, samt krukker med blomster og lyskæder er faktisk alle i den billige ende af skalaen. Heller ikke møblerne behøver at være dyre. Hvis du leder i genbrug eller på dba.dk, kan man ofte finde flotte havemøbler, der måske bare skal have en kærlig hånd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here