7 spændende rejsemål

0
1784
7 spændende rejsemål

Hvor skal din næste rejse gå hen? Læs videre og få inspiration til skønne rejsemål, der ikke bare er den sædvanlige charterferie i Grækenland.

Vietnam

Skønne Vietnam er med sin rige historie og kultur, et af de mest spændende lande at besøge i sydøstasien. Rigtig mange vælger at starte enten nordpå og bevæge sig mod syd, mens andre starter sydpå og bevæger sig op igennem landet. Tag toget eller en af de mange natbusser, der konstant kører imellem byerne. Nyd de mange streetfood boder, rismarkerne, og de traditionelle handlende på cykler og i stråhatte.

Du må ikke gå glip af: Halong Bay, Sa Pa, Hoi An og Ho Chi Minh City

Bali

Som et yndet bryllupsrejsemål for mange og særligt efter Eat, pray, love er Bali blevet et populært rejsemål. Med skønne strande, jungler, rismarker, naturparker og vulkaner, tilbyder Bali også noget for enhver smag.

Tag på surf camp, yoga retreat, lej en hytte med privat pool, besøg Ubud Monkey Forest og bestig vulkanen for at se solopgang fra højderne.

Du må ikke gå glip af: Ubud Monkey Forest, Changgu, delfintur i solopgangen i Lovina

Budapest

Budapest er en af de mere oversete storbyer i Europa. Men det er en skam, eftersom Budapest byder på både skøn kultur, hyggelig urban atmosfære, shopping, byliv og lækker mad. Med et overkommeligt prisleje er Budapest også oplagt for de fleste, der gerne vil spise godt, men til billige penge. Besøg fx en Michelin restaurant til samme pris som en almindelig restaurant herhjemme.

Du må ikke gå glip af: Budapest By Night – parlamentet bliver oplyst om natten, sejltur på floden, Gellert bjerget

Los Angeles

Los Angeles har det hele. Hollywood, downtown LA, Santa Monica med de flotte strande og Venice Beach med de kendte broer. Vælger du at holde ferie i denne skønne by, kommer du ikke til at kede dig.

Du må ikke gå glip af: Hollywood Walk of Fame, Santa Monica Pier, Venice Beach, Rodeo Drive

Tokyo

Er du vild med sushi og japansk kultur, skal du helt sikkert besøge Japan. Tokyo er den pulserende storby, der med sit enorme metronet kan virke forvirrende, men dog utrolig spændende. Tilbring mindst et par dage i byen, for ikke at gå glip af noget.

Du må ikke gå glip af: Harajuku kvarteret, Shinjuku, Tsukiji Fish Market, en tur i det japanske Disneyland

New Zealand

Verdens smukkeste land. I hvert fald i følge alle der har været der. New Zealand har alt hvad man kunne drømme om i et naturskønt land. Faktisk nydes New Zealands natur bedst, hvis du rejser rundt i en Autocamper. Campér direkte ned til de klareste søer og med udsigt til enorme bjerge. Se landskabet fra Ringenes Herre og tag på location scouting. New Zealand er også stedet for vilde eventyr, så hvis du er i humør til riverrafting, bungeejumping eller skydiving er det her du skal opleve det.

Du må ikke gå glip af: Queenstown, Lake Taupo, Bay of Islands, Hobbiton

Fiji

Besøg dejlige Fiji og tag på Ø-hop mellem de mange naturskønne øer. Tag på snorkletur i grotten, hvor de filmede The Blue Lagoon, og nyd tiden helt væk fra storbyens larm. Et ekstra tip er at holde øje med nattehimlen mens du besøger øerne. Der er ingen lys om natten og derfor har du førsteparket til den mest utrolige nattehimmel.

Du må ikke gå glip af: Blue Lagoon, Suva, Cloud 9

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here