Indretning af børneværelset

0
1498
Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset er noget af det hyggeligste at lave i tiden op til ankomsten af en lille ny. Selvom nyfødte sjældent tilbringer meget tid i deres eget værelse, før de er blevet lidt større, er det rart at have værelset på plads inden fødslen.

Udover en babyseng og et puslebord, vælger de fleste at indrette med et skab til babytøjet, farverige plakater og fine kasser med legetøj. Så er alt på plads inden babyen kommer og tager al opmærksomheden.

Vælg et tema

Skal værelset indrettes med dyretema, luftballoner, Disney eller måske noget helt fjerde? Der findes uendelige muligheder inden for plakater, tæpper og sengetøj, så du kan indrette et helt personligt børneværelse lige efter din smag.

Du kan også vælge et simpelt farvetema og vælge møbler og tilbehør i den specifikke farve. Det kan især gøres hvis du kender kønnet på den kommende baby, ellers kan en neutral farvepalette være flot i de fleste skandinaviske hjem.

Tænk praktisk

Husk at der skal bo et barn, der ikke tænker over pletter, eller over at være forsigtig. praktikken er noget af det vigtigste når det kommer til børneværelser. Lyse gulvtæpper er ikke altid en god idé, hvis der skulle ske et uheld.

Tænk også på at det skal være behageligt for dig som forælder. Der skal skiftes enormt mange bleer, og derfor dur det ikke, hvis puslebordet er for lavt til din højde.

Køb bæredygtigt

Gode materialer holder længere. Nogle gange kan det bare svare sig at købe kvalitet frem for kvantitet. Det gælder både børnetøj, møbler og udstyr til babyen. Køber du i holdbare materialer og passer godt på det, kan du sagtens sælge videre efter du er færdig med at bruge det.

Overvej også selv om nogle af babytingene kan købes brugt. Ofte bruger folk kun tingene i korte perioder, og derfor er der enormt mange gode ting, der kan købes brugt. Det er både godt for pengepungen og miljøet – og barnet aner ikke at et andet barn har brugt tingene inden da.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here