5 tips til at spare penge

0
1387
5 tips til at spare penge

Vi kan alle have brug for at spare lidt penge en gang imellem. Måske sparer du op til en særlig ferie, til at kunne arbejde lidt mindre eller så vil du gerne begynde at have lidt flere penge tilbage i slutningen af måneden.

Køb ikke mad og drikke ude

Et af de nemmeste steder at spare en hel del penge, er at spise hjemmefra. Om det er at pakke en frokost til arbejdet, tage din egen kop kaffe med i toget eller skrue ned for brunch hver weekend, så kommer du til at spare en hel del penge. Selvom det er hyggeligt at gå på café og restaurant, er det ingen hemmelighed at det er dyrt.

Tag i stedet en vandflaske med når du går på shopping, hvis du skulle blive tørstig. Pak en picnic til parken, frem for at købe det hele ude. Mød en ven til en gåtur og ikke til en kaffe.

Skru ned for forbruget

Behøver du virkelig at købe den nye kjole til festen i aften? Danskerne har generelt meget mere tøj og sko i skabet end vi behøver. Øv dig i at sy en knap i, og pas godt på dit tøj. Imprægner dine lædervarer, så de holder længere, og vask mindre, da det slider på tøjet. Ofte har du allerede alt det tøj du behøver, hængende i dit skab. Der findes meget inspiration på nettet til hvordan man kan gøre sin eksisterende garderobe mere spændende.

Kig dine abonnementer igennem

Ofte ender vi med at have alt for mange månedlige abonnementer. Ofte bruger vi dem slet ikke nok til at kunne retfærdiggøre at have dem alle sammen. Behøver du at have både Netflix, HBO og Viaplay? Måske kan dit fitnessabonnement gøres billigere et andet sted og måske kan du klare dig uden måltidskassen og modemagasinet. Tænk også over dine forsikringer og din elregning. Ofte kan der hentes en del penge ved at undersøge markedet, og ændre på nogle vaner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here